botiga

cronica del junior masculi a contra aese jornada 25 26 de marc

Crònica del Júnior Masculí A contra AESE. Jornada 25-26 de març
BC Tecla Sala A 62 – AESE 45

D'inici l'equip va sortir molt endollat, darrere érem capaços de generar molts errors al rival amb constants situacions de canvis i 2 contra 1 i això ens permetia anotar fàcil en situacions de contraatac. A l'atac estàtic també vam estar a bon nivell, generosos amb el company, seleccionant bé el tir i amb molta activitat al joc sense pilota, encara que ens va faltar encert a l'hora de finalitzar, en part degut a la intimidació dels interiors rivals. Arribàvem all final del primer quart 23 a 14.
Al segon quart el joc es va endurir i no vam ser capaços de llegir el que demanava el partit. Ens vam obsessionar a forçar faltes i en voler finalitzar sota l'anella en situacions amb contacte contra gent físicament superior, renunciant a donar aquella passada de més que tan bé havia funcionat al primer quart. De totes maneres, els jugadors van mantenir el nivell defensiu i es va arribar al descans 29 a 25.

A la sortida després del descans l'equip va sortir mentalitzat en no caure en els errors del segon quart i a pujar encara més la intensitat defensiva. El treball defensiu de tots els jugadors va ser molt bo, agressius en tots els canvis i ajudant amb criteri quan el petit es quedava amb un interior rival. En atac vam proposar un joc amb 5 oberts per atreure els interiors rivals fora de la zona i forçar que les ajudes arribessin tard cosa que va fer que anéssim molt a la línia de tirs lliures. L'encert pèssim al tir lliure (3 de 14) va fer que no acabéssim de trencar el partit arribant 44-33 a l'últim quart.

Durant la primera meitat de l'últim quart, vam ser capaços de trencar el partit amb situacions d'1x1 en transició i buscant amb criteri el pal baix en una situació d'avantatge físic per part nostra. Un cop amb el partit ja trencat l'equip no va deixar de treballar fins al 62 – 45 final.