botiga

cronica del junior a contra el cb hospitalet 2000 jornada 22 i 23 dabril

Crònica del Júnior A contra el CB Hospitalet 2000. Jornada 22 i 23 d'abril

BC Tecla Sala A 53 – CB Hospitalet 2000 46

Primer partit després de l'aturada de setmana santa, sense jugar-nos gaire cosa pel que fa a classificació però amb ganes de seguir en la bona línia de joc dels últims 3 mesos.
Com ja comença a ser habitual, l'equip surt molt endollat d'inici, pressionant a tota la pista i generant molts errors al rival que ens permet jugar en transició que és com més còmode se sent aquest equip. A més l'atac estàtic també estava sent molt bo, amb molta activitat sense pilota i amb ganes de donar una passada més. Un triple llunyà sobre la botzina de l'Albert fa que el quart acabi 21-6.A l'entrada del segon quart decidim baixar una mica el ritme del joc, defensar a mitja pista i donar més prioritat a construir un bon atac estàtic. La idea funciona, som capaços de llegir els avantatges en situacions de dins-fora-dins i triangulacions per finalitzar a prop de l'anella, però l'excés d'errors en finalitzacions teòricament senzilles fa que no ampliem l'avantatge aconseguit al primer quart.Al tercer quart l'Hospi passa a defensar en zona i a castigar-nos constantment el balanç defensiu que va ser especialment dolent en aquest quart i que va permetre a l'equip visitant anar molt a la línia de tirs lliures. Durant aquest quart no vam saber atacar la zona rival i només som capaços d'anotar en situacions individuals de mèrit del Pau i l'Albert. Això unit al poc encert de l'Hospi, fa que mantinguem l'avantatge de 16 punts en un quart on havíem sigut inferiors.
L'últim quart sortim amb la idea d'adormir una mica el partit, atacar amb paciència la zona, no prendre riscos innecessaris i treballar bé el balanç defensiu. Els jugadors que van passar per pista en aquest període van seguir molt bé aquesta idea i van ser capaços de moure amb molt criteri la zona rival fins a trobar situacions amb avantatge sota l'anella per l'Ivan i tirs oberts per la resta.
Un últim minut i mig de desconnexió defensiva i de poc control de les emocions fa que passem d'un +16 al 53-46 final.