botiga

cronica del sots 21 masculi contra cb bon pastor jornada 22 i 23 dabril

Crònica del sots 21 masculí contra CB Bon Pastor. Jornada 22 i 23 d'abril

Tecla Sala 83-45 CB Bon Pastor

Partit difícil i clau en la Lliga contra el 3r clasificat i on gràcies a la clara victoria, ens coloca a un pas de les Fases per al Campionat de Barcelona.

El partit va començar amb una mica de nervis i imprecisions per part de tots 2 equips, però gràcies a una gran activitat defensiva i bonds transicions, vam anar aconseguint un petit aventatge fins el 21-14 amb que acabava el 1r quart.

Al 2n quart va continuar la igualtat tot i q poc a poc conseguiem aumentar la diferència al marcador sobretot gràcies a una gran defensa i al domini del rebot defensiu el que ens va fer arribar al descans amb un còmode 39-23.

Sortint del descans, uns grans 10' amb una defensa molt bona, una circulació de pilota molt ben feta i una actitut i ganes de lloar, ens dona un parcial de 27-8 que coloca el marcador en un clar 66-31 que deixava el partit totalment sentenciat.

Ja dins l'últim quart i amb el partit decidit, aconseguim guanyar de nou el parcial (17-14) seguint la bona línia q haviem portat durant tot l'encontre per deixar el definitiu 83-45.

En definitiva, el millor partit de la temporada en quan a continuitat durant els 40' el dia q era mes necesari realitzar-lo.

Felicitar TOT L'EQUIP pel bon partit realitzar i a seguir per aquest bon camí!