noticies

el tecla et porta a veure a luni girona de lliga femenina 1

El Tecla et porta a veure a l’Uni Girona de Lliga Femenina 1!

En aquesta ocasió, abans del partit, tindrem una xerrada amb Xavi Fernández, ex-jugador entre d’altres equips del FC Barcelona on va guanyar 4 lligues ACB i va ser 52 vegades internacional amb la selecció espanyola on va participar en el Jocs Olímpics Barcelona 92. En la actualitat és el Director General del Uni Girona. Així mateix aprofitarem per visitar les instal·lacions del club abans del partit (pavelló, gimnàs, oficines, vestuaris, etc.)

La invitació està fixada per al diumenge 19 de novembre a les 17.00 hores per fer la xerrada i visita. Posteriorment assistirem al partit a les 18.00 hores i la invitació és extensiu per a tot el club: jugadores i jugadors de totes les categories, entrenadors, pares i acompanyants en general.  El preu de les entrades és gratuït.

Des del club, creiem que és una oportunitat única de poder assistir a un partit del màxim nivell en categoria femenina, visitar les instal·lacions d’un club important del basquet femení, i fer-ho com a club, així que us animen a gaudir a totes les famílies d’una magnifica tarda de bàsquet.

Us agrairíem que poguéssiu informar mitjançant els vostres delegats del numero de persones que aneu a assistir per tenir una estimació.

Bàsquet Club Tecla Sala
Carrer Tecla Sala, 18
L'Hospitalet de Llobregat
08901 Barcelona
info@bcteclasala.cat