noticies

anna bertomeu i toni tur van rebre el premi bbsa de la copa colegial

Anna Bertomeu i Toni Tur van rebre el premi BBSA de la Copa Colegial
Anna Bertomeu, jugadora del Tecla Sala i Toni Tur, de la Salle Bonanova, van ser els protagonistes de la gala. Els dos van guanyar el premi al millor Estudiant-Jugador de la Copa Colegial. 

Començava l'acte amb el director de la Copa Col·legial Barcelona Rafa Baena, explicant els orígens d'aquesta competició, gràcies a l'impuls d'Alberto López i l'ajuda de Pablo Carabias i Pablo Martínez. Fins arribar a una competició on el leit motiv és l'Educació i els seus valors en un entorn escolar.

Després, el torn dels pares: el tresorer del BC Tecla Sala i pare de l'Anna, Joan Bertomeu, assegurava que el basquet es una eina formativa ha estat essencial. Com Anna s'ha anat relacionant amb les seves companyes i creixent a nivell personal. És un orgull per a nosaltres, a més un reconeixement d'aquest nivell. Anna Bartomeu ha tingut clar que el primer són els estudis i amb un bon rendiment sabia que era lliure de practicar el seu esport.

Per la seva part, la mare d'en Toni, Maria José García,  replicava paraules de Joan Bartomeu i afegia que l'orgull que Toni portés endavant la seva vida esportiva i acadèmica amb èxit, tot i estar deslocalitzat de casa. La família de Toni Tur és d'Eivissa. Així que malgrat no tenir el nostre caliu familiar en el dia a dia, ha estat de capaç de rendir al màxim nivell. Cal destacar que els pares de Toni Tur per a aquesta cerimònia s'han desplaçat des de les Illes Balears. 

I arribava el torn dels fills: començant per en Toni. Agraïments a l'organització i sobretot al seu company Sergi Roures i el seu pare Emili Roures. Les ganes de participar a la Copa Col·legial ens havia donat la possibilitat de viure una experiència col·legial diferent. Actualment Toni Tur ha iniciat dos graus, Enginyeria de Sistemes Aeroespacials i Enginyeria de Sistemes de Telecomunicacions.

Anna, en canvi, sortia a la palestra per agrair la iniciativa de premiar d'aquesta manera als participants de la Copa. Agraïa la tasca del seu entrenador, Xavi Dorado, un dels motors esportius de l'Escola Tecla Sala , al costat d'un clàssic del bàsquet català i docent de l'Escola, David Olucha. Per part de l'organització destacar que Bertomeu sense moltes paraules a la pista, només necessitava la pilota, per dirigir, executar i portar a la seva Escola a aconseguir victòries importants. Actualment Anna Bertomeu, seguint la tradició familiar, estudia Física. 

L'acte va ser molt bonic i amb molta inicitavia. Gracies a la Copa Colegial per fer possible aquestes accions. Aquest any, el Tecla torna a participar amb més força que mai!
Bàsquet Club Tecla Sala
Carrer Tecla Sala, 18
L'Hospitalet de Llobregat
08901 Barcelona
info@bcteclasala.cat