noticies

el tecla sho passa be a girona

El Tecla s’ho passa bé a Girona!

Una expedició de jugadores de l’Infantil i el Sènior Femení, pares, entrenadors i part de la Junta Directiva del Bàsquet Club Tecla Sala va anar ahir a presenciar el partit de Lliga Femenina 1 entre l’Spar Citylift Uni Girona i el Campus Promete gracies a la invitació del club gironí. La experiència ha estat inoblidable.

La tarda va començar amb una visita a les instal·lacions del club a càrrec del director general de l’Uni Girona i exjugador de molts equips ACB, Xavi Fernández. Van veure les oficines on estaven els trofeus, el gimnàs, la pista, sala de premsa i de fisios i els vestuaris, la part que més va impactar per la seva grandària.

La experiència va ser molt bona, ja que les noies de l’Infantil Femení van tenir la oportunitat de fer el passadís a l’inici del matx i en els descans i entre quarts, van aprofitar per jugar a la pista partits. Al final, les jugadores van saltar a la pista per un últim cop per fer-se fotografies i demanar autògrafs. S’ho van passar d’allò més bé i van gaudir del triomf local.

Des de el club, volem agrair a l’Uni Girona i a Xavi Fernández la seva invitació i el seu tracte per presenciar un partit seu i la visita a les instal·lacions.

Bàsquet Club Tecla Sala
Carrer Tecla Sala, 18
L'Hospitalet de Llobregat
08901 Barcelona
info@bcteclasala.cat