botiga

cronica del sots 21 masculi contra cb prat jornada 21 22 de gener de 2017

Crònica del Sots 21 Masculí contra CB Prat. Jornada 21-22 de gener de 2017

PRAT 59-72 TECLA SALA

Partit contra un rival de mitja taula pero q físicament era potent i molt agressiu en tots aspectes pel que resultava un bon desafiament per a l'equip.

El partit començava com s'esperava amb un ritme alt i molts contactes cosa a la q no ens vam adaptar be i q va fer que el Prat acabes el 1r quart amb un aventatge de de 9 punts (21-12) despres d'uns minuts inicials igualats.

El 2n quart va començar amb la mateixa tònica el que va aumentar el nostre desaventatge fins als 15 punts (27-12) al minut 13 cosa q començava a ser preocupant sobretot perquè erem incapaços d'igualar lla intensitat i agresivitat rival.

A partir d'aquí l'equip va fer un canvi de xip i va començar a ser competitiu, mes agressiu i intens el q va fer q arribessim al descans tant sols 1 punt a sota (33-32).

Despres del descans i havent corregit petits detalls, vam fer uns bons 10 minuts de 3r quart per arribar al final d'aquest període amb un +7 (42-49) destacant especialment la competivitat del grup davant un partit on per qualitat no ens podiem imposar.

Ja a l'últim quart i seguint en la mateixa bona dinàmica del període anterior, un parcial de 7-0 ens va fer agafar una diferència de 14 punts (50-64) que ens donà tranquilitat per acabar el partit sense patiment, controlant els últims minuts amb fermesa fins el definitiu 59-72.

Destacar desde aquí la bona reacció de l'equip davant les dificultats i la capacitat per ser competitius quan la nostra qualitat no va ser capaç de marcar la diferència...

A punt d'acabar la 1a volta de Lliga, a seguir en aquesta bona línia de treball i a seguir afiançant el líderat q compartim amb el CEB Sant Jordi.