botiga

cronica del senior femeni contra bc sant joan despi jornada 4 5 de febrer

Crònica del Sènior Femení contra BC Sant Joan Despí. Jornada 4-5 de febrer.

B.C. Sant Joan Despí  42 - B.C. tecla Sala 54

Ja ens tocava retrobar el camí de la victòria. Aquesta vegada va ser contra un rival actualment directe.

Visitàvem la pista del BCSJD i dos partits anteriors (amistós i lliga) ens feia pensar que no seria fàcil tornar amb la victòria i així va ser, vam haver de  treballar de valent per aconseguir guanyar.

Vam començar el partit concentrades i amb un bon treball tant en atac com en defensa i encara no teníem tot l'encert que volíem, érem superiors al rival que va aguantar el quart gràcies a dos triples en moments claus que ens van impedir poder trencar el partit. Parcial de quart (10-12).

El segon període, va ser molt semblant, érem superiors en quan a joc i treball però no vam saber acabar d'anotar quan ho necessitàvem per marxar en el marcador, un joc molt travat degut a les seves faltes personals, només ens permetria anotar en moltes ocasions de tir lliure i no ens deixava tenir un ritme constant de joc. Vam arribar al descans amb cinc punts a favor. Parcial de quart (8-11).

Després del descans vam intentar i teníem la premissa de trencar el partit i mirar endavant, però com passa moltes vegades, el resultat es l'oposat. Vam tenir el baixó del partit, seguia el joc parat i no vam anotar els tirs lliures, BCSJD, ens va anotar amb més facilitat i nosaltres, estàvem a punt de trencar-nos com a equip, ja ens havia passat en partits anteriors, en aquest cas i felicitant a l'equip, no ho vam fer i vam aguantar l'envestida del rival amb molt ofici i ben juntes, tot i així va ser un quart que vam perdre i BCSJD va estar millor en el partit. Parcial de quart (20-10).

Entre quart i quart, vam intentar ajustar l'aspecte mental i punts de joc, l'equip estava dins el partit, però iniciàvem l'últim partit amb un menys cinc. lluny de trencar-nos, vam estar més juntes, vam ajustar més la defensa i vam córrer més el contraatac. Un parcial de 0-12 d'inici de quart permetre donar la volta al marcador i estar on volíem. El nostre joc d'atac va ser més efectiu i vam acabar el partit de manera més còmode i amb bones sensacions de grup. Parcial de quart ( 4-21).

Una victòria molt important per l'equip i per reforçar la nostra feina com a grup. Felicitar a les jugadores pel seu treball i la seva concentració durant tot el partit i per no deixar de treballar.

Donar les gràcies també a Lourdes del junior que ens va ajudar molt i el seu treball va ser molt bo.