noticies

benvinguts al nou web del bc tecla sala

Benvinguts al nou web del BC Tecla Sala

Estimats amics,

El món actual ens porta sempre a avançar i encara més en les tecnologies de la informació. Per aquesta raó, i aprofitant el 40è aniversari del nostre Club, hem decidit d'engegar una actualització de la plataforma de gestió i informació de cara a tots els que estimem el Tecla.

Voldríem donar la benvinguda a tots en nom de la Junta Directiva per a que gaudiu de continguts actualitzats i que estan d'acord amb el que ens ocupa en la societat que tenim ara mateix.

Aquest nou web té un disseny més atractiu i actual que el que teníem fins ara, i està adaptat per la seva consulta a travès de qualsevol tipus de dispositiu. Volem tenir una finestra d'informació constant i amb una actualització setmanal de manera que tothom quí vulgui estigui sempre informat del que passa al nostre Club. Volem que sigui un espai obert a tots els que formem la gran família del Tecla i us agrairem qualsevol col·laboració que hi vulgueu publicar.

Seguirem tenint-hi enllaços a totes les aplicacions d'informació instantània com Facebook, Twitter, Instagram i Youtube de manera que no us perdeu detall del que passa.

Així doncs us tornem a donar la benvinguda i ... a gaudir!!!!

FORÇA TECLA!!! 

Bàsquet Club Tecla Sala
Carrer Tecla Sala, 18
L'Hospitalet de Llobregat
08901 Barcelona
info@bcteclasala.cat